20 мај 2017

Kako mi je MUP ljubazno izašao u susret

From:        Desimir Ćirović  
To:        info@mup.gov.rs
Date:        18.05.2017 17:37 
Subject:        Zamena vozačke dozvole i organizacioni propusti PU Čačak 




Poštovani, 
preko portala EUprava sam uspeo da zamenim vozačku dozvolu novom. Medjutim, ta usluga ne radi u slučaju moje supruge. Zaključio sam da je problem sa sertifikatima i datumom važenja koji je kraći od datuma važenja lične karte.  
Elem, supruga je otišla da tu obavezu završi u MUP-PU Čačak. Zakazuju se termini, ali samo za jedan dan unapred!!!! Ne mogu da verujem da treba da dojemo u tri sata noću i ne stignemo na red. Moje pitanje je prosto- zašto se zakazivanje ne radi nekoliko dana unapred i tada bi se izbegli nepotrebni redovi i opšti utisak da je MUP neorganizovan. 
Hvala na razumevanju. 
Takodje, kako iz opravdanih razloga nismo u situaciji da čekamo ovkave redove mi ćemo nastaviti da koristimo staru vozačku dozvolu, jer ovaj propust očito nije do nas, a ovaj mejl smatram obaveštenjem i u slučaju spora po ovom osnovu ću ga koristiti pred sudom. 


-- 
S` poštovanjem
Desimir Ćirović, 




From:        portparolpuca/MUPInternet 
To:        info/MUPInternet@Internet, 
Date:        19.05.2017 15:29 
Subject:        Re: Fw: Zamena vozačke dozvole i organizacioni propusti PU Čačak 



Poštovani, 

Zbog povećanog broja zahteva za zamenu vozačkih dozvola, Policijska uprava Čačak preduzima sve kako bi građani u što kraćem vremenu ostvarili pravo na zamenu vozačke dozvlo. 
Od sutra, šalteri Odseka za upravne poslove PU Čačak radiće subotom i nedeljom tokom celog dana, u vremenu od 07,00 do 19,00 časova, do 10. juna 2017.godine. 

Upražnjen je termin od 07,50 časova, koji ćemop rezervisati za vas. To znači da sutra, 20,maja 2017.godine imate rezervisan termin u 07.50 časova za podnošenje zahteva za zamenu vozačke dozvole. 






From:        info/MUPInternet 
To:        Odeljenje za registraciju vozila i vozacke dozvole UUP/MUPInternet@Internet, portparolpuca/MUPInternet@Internet, 
Date:        19.05.2017 08:47 
Subject:        Fw: Zamena vozačke dozvole i organizacioni propusti PU Čačak 


Нема коментара:

Постави коментар

Братоубилачки мир

Нема тог великог рата док се Срби не лате оружја и међусобно не поубијају. Једино добро у тој погибли je  што је један део увек победник.  М...