20 јун 2017

Nova vlada - sa reči na delo

Molim navijače  da vode računa šta od premijera traže. Vlast je uvažila zahtev - premijer će zaista biti peder.
Da je Dačić vrhunski političar  mogao je se prvi deklarisati kao peder. Hm, možda i jeste, al je to trebalo Palmi saopštiti. Već ga zamišljam kako mu je objašnjavao medju sva svoja četri zida. Ovaj je u svom maniru rekao da neće možda sledeći kandidat biti pedofil. Ma jok zoofil dodao je neko u neverici šta ovaj priča. Tada se Dačić dosetio kako da za sledećeg premijera kandiduje samoga Palmu. "Jel beše ti ono imaš svoj Zoovrt, a šta misliš da mu naziv promeniš u Harem... pu, pu." predomisli se na vreme.
Ono što mene najviše zabrinjava je što u mentalitetu naših ministara/podanika postoji  nadsvesna želja za kopiranjem prvog medju njima. Setimo sa samo za vreme Miloševića koliko je bilo političara koji su imitirali njegovu boju glasa, tonalitet i intonaciju (Dačić je pobedio na konkursu ). Pa onda, Djindjićevih kopija prepoznetljivih  dvosmernih doskočica  sa intonacijom na zarezu praćenih oštrim pokretima ruke i glave  (mislim da je pobedio Čedomir Jovanović ili beše Vesna Pešić ).  Ako i sada ministri budu kopirali najizražajniju osobinu  svog premijera na šta će izgledati sednice vlade iza zatvorenih vrata.
Naravno da je seksulana orjentaciju premijerke, bitnija od političkih deklarisanja i nacionalne orjentaciju još uvek nam države Srbije. Koga to još i zanima, pa je niko neće ni pitati.
Tekst posvećen Zorani Mihajlović.

Нема коментара:

Постави коментар

Братоубилачки мир

Нема тог великог рата док се Срби не лате оружја и међусобно не поубијају. Једино добро у тој погибли je  што је један део увек победник.  М...