06 март 2020

Digitalni izbori Pola-Pola (deobe Srba MMXX)

Na izborima pola ljudi glasa , a pola ne glasa. Od ovih što ne glasaju pola su se odselili, a pola tek planira. Od tih što planiraju pola njih izbori i ne zanimaju, a od ove druge polovine pola  je protiv bojkota , a pola za bojkot. Od tih što su za bojkot pola su u inat poziciji, a pola zbog podrške opoziciji. Od tih što sluša opoziciju pola je protiv pola opozicije, a drugih pola protiv svih.
Od ovih što izlaze pola glasa za dosadašnje, a pola bi neke nove. Od ovih  za nove pola se već dogovorilo da nastavi po starom sa starim, a druga polovina bi stvarno nove. Od ovih što bi stvarno nove pola njih planira da preleti kod starih, a od druge polovine pola nema nikakve šanse, a pola vrlo male šanse. Od ovih što imaju vrlo malo šanse pola su stara lica, a pola su neka nova lica. Od tih nekih novih lica, pola su prevaranti, a pola pošteni. Od tih pola poštenih pola su nesposobni, a pola sposobni. Od ovih sposobnih pola bi nas upropastilo dobrim namerama, a druga polovina nema jasne namere.
Od ovih što izlaze i glasaju za vladajuće, pola njih je kapilarno, a pola sa razlogom (arterijalno). Od tih sa razlogom pola je tu iz neke koristi, a pola zbog uverenja. Od ovih iz uverenja pola je tu zbog marketinga, a pola zbog politike. Ot tih zbog politike pola je zadovoljno, a pola nezadovoljno. Pola zadovoljnih je zadovoljno ekonomskim napredkom, a druga spoljnim uspesima. Od tih zadovlolnih spoljnim poslovima pola misli da vodimo uravnoteženu politiku, a pola misli da semo naklonjeni velikim silama. Od velikih sila pola misli da smo naklonjeni zapadu, a pola istoku. Od tih naklonjenih istoku pola misli da smo naklonjeni Rusiji, a pola Kini.
Od ovih što izlaze i glasaju za pobednike zbog neke koristi pola njih glasa zbog obećane koristi, a pola zbog stvarnog novca. Od ovih što su tu zbog novca pola se zadovoljava isplatom na dan izbora, a pola razmišlja dugoročno. Od ovih dugoročnih pola njih je  sa platama na izmišljenim pozicijama, a pola na stvarnim. Od ovih što su na stvarnim pozicijama pola su botovi, a pola sa uključenim mozgom. Od ovih sa mozgom pola su tu da omoguće korupciju, a pola da iskoriste. Od ovih što koriste pola radi ispod radara, a pola preko tendera. Od ovih tenderaša  pola rade po principu pola meni - pola tebi,  a druga polovina uzima mnogo više. Od ovih što uzimaju više njih pola mulja sa sitnom lovom, a pola sa vrlo krupnom. Od ovih što valjaju sa velikim novcima pola njih ništa ne potpisuje, a pola ide legalno preko kompanija, od kojih pola preko domaćih, a pola preko offshore.
Od ovih preko offshore pola je jedna familija, a pola druga. Od ovih iz prve familije pola su u krvnom srodstvu, a pola kumovi. Od kumova pola su venčani, a pola sponzorni...





Нема коментара:

Постави коментар

Братоубилачки мир

Нема тог великог рата док се Срби не лате оружја и међусобно не поубијају. Једино добро у тој погибли je  што је један део увек победник.  М...